Oceanário de Lisboa

Oceanário de Lisboa

Oceanário de Lisboa a fost pe lista noastră în prima vizită pe care am făcut-o în Portugalia pentru că am citit că este unul dinte cele mai mari și mai complexe din toată Europa, cu peste 8000 de viețuitoare marine, din peste 500 de specii.
Până la urmă, de ce ne-am muta în Portugalia?

Până la urmă, de ce ne-am muta în Portugalia?

Până la urmă, de ce am vrea să plecăm din țară? Aici cunoaștem limba, cultura, regulile scrise și nescrise, avem cunoștințe, prieteni, familie, joburi, un loc pe care îl numim acasă… Ce ne lipsește de vrem să plecăm? Ce anume sperăm/credem că vom găsi în altă parte și nu avem aici?
Praça do Comércio

Praça do Comércio

Praça do Comércio este kilometrul zero al Lisabonei, zona în care au loc majoritatea eveimentelor, fie că este vorba despre bradul de Crăciun sau proteste pentru susținerea anumitor cauze. Este și unul dintre cel mai instragamate și instragramabile locuri din Portugalia. 
Cea mai buna sangria din Portugalia

Cea mai buna sangria din Portugalia

Știm cu toții ce e sangria. Celor mai mulți dintre noi pe place, unii au avut ocazia sa o guste chiar in Spania sau Portugalia. Noi nu am băut sangria in Spania, nu știm cum e acolo. In schimb, am cerut aproape în toate localitățile pe unde am fost in Portugalia; fiind o băutură cu gheață și destul de dulce, merge perfect la o pauză între două obiective de vizitat.