O plajă din Portugalia a fost numită cea mai bună din lume de Tripadvisor

Articol publicat la data de 22.02.2024 
în categoria Știri din Portugalia

Plaja „Praia da Falésia” din Albufeira a fost catalogată ca cea mai bună plajă din lume în ediția din 2024 a premiilor Travelers’ Choice de la Tripadvisor.

„Titlul Travelers’ Choice Awards Best of the Best celebrează cel mai înalt nivel de excelență în călătorii,” explică Tripadvisor, adăugând că este acordat „celor care primesc un volum mare de recenzii și opinii deosebite din partea comunității Tripadvisor pe o perioadă de 12 luni. Din cele 8 milioane de listări ale noastre, mai puțin de 1% ating această piatră de hotar.”

Plaja din Algarve conduce lista „Best of the Best Beaches”, cu un scor de 4.5 din 5 bazat pe 5,901 recenzii.

„Praia da Falésia este cunoscută pentru stâncile sale dramatice, nisipurile aurii și apele albastre sclipitoare. Te poți bronza pe malul imens, poți înota sau face body surfing în valuri sau te poți plimba pe poteca scenică de pe vârful stâncilor și admira vederea incredibilă. Plaja a fost distinsă cu recunoașterea Blue Flag pentru curățenia sa, plus că dispune de toalete, un snack bar și este ușor accesibilă cu transportul public,” scrie Tripadvisor în descrierea sa a plajei.

Locul al doilea a revenit plajei „Spiaggia dei Conigli” din Italia iar pe locul trei s-a clasat plaja „La Concha” din Spania.

Photo by Martijn Vonk on Unsplash

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *