Cum programezi și plătești un concediu în Portugalia în doar două ore

Articol scris de Teo 
la data de 24.01.2023 
în categoria Destinații

Aprilie 2019, de Florii. Acasă la sora mea și la prietenul ei. Vorbind despre următorul concediu, am început să ne uităm la poze cu Portugalia: Lisabona, Sintra, Cascais, plajele din sud… “Chiar sună bine” a fost opinia generală. Eu și sora mea ne-am uitat după prețurile de acolo, cât ar costa cazarea și drumul, de câți bani am avea nevoie acolo pentru a sta fără griji. 

În mai puțin de oră amândouă eram în vârful patului cu câte un laptop în brațe și făceam rezervări de zboruri și cazare în Alfama – cartierul istoric al Lisabonei. 

Când banii de pe cardurile noastre s-au terminat au urmat la rând cardurile partenerilor noștri. Dar nu pentru că excursia a fost scumpă, ci pentru că pur și simplu niciunul dintre noi nu și-a imaginat, în acea dimineață, că până la prânz ne vom organiza concediul 🙂 

Când fratele nostru a venit la masa de prânz, zborurile și cazarea erau deja o certitudine. 

Am plecat din Capitală cu cardurile goale, dar cu inima plină de bucurie. În octombrie urma să vedem Portugalia. Mai trebuia să ne ocupăm de itinerariu. Iar eu am descărcat aplicația Duolingo și mi-am făcut un nou obicei zilnic. E drept că Duolingo oferă portugheza braziliană, dar pentru conversații de bază era mai bun decât nimic. 

Acest articol este despre: Cascais, Lisabona, Sintra

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole de pe blog